CORONA VIRUS

CORONA zorgen:

Zorgen voor elkaar, al is het maar met zo'n klein gebaar.

Vanmiddag ben ik op berenjacht gegaan bij ons in de buurt. Wat een leuk initiatief om zo de kinderen, maar dus ook iedereen en vooral mensen in de zorg een hart onder de riem te steken.

Het zijn moeilijke en onzekere tijden voor ons allemaal.

We hopen allemaal niet ziek te worden, maar iedereen kent nu wel al mensen in hun eigen omgeving, die besmet zijn geraakt.

 

Mocht iemand ziek zijn en het eten gaat niet lekker door misselijkheidsklachten, slechte eetlust of darmproblemen, dan kan ik als diëtist iets beteken om de voeding te optimaliseren. Zodat je er zo snel mogelijk weer bovenop kunt komen.

 

Vanwege kans op besmetting wordt er in deze situatie gekozen voor een telefonisch consult. Is er extra (eiwitverrijkte) drinkvoeding nodig, kan die besteld en binnen een dag thuis geleverd worden. De voeding wordt vergoed door de ziektekostenverzekering als het inderdaad nodig is voor het herstel. Dit wordt door middel van een machtiging door de diëtist aangevraagd.

 

Zijn er vragen over de voeding, kan ik iets voor u betekenen in deze moeilijke tijd, neem dan contact op met mij.

Dit is een klein stukje van de zorg die ik voor u over kan nemen!

telefoonnummer: 0493-844624 (hetzelfde nummer voor Helmond en Deurne)

Uiteraard volgen ook ik de maatregelen van de overheid op de voet rond het Coronavirus en hanteer ik het door het kabinet opgestelde gezondheidsadvies.

Voor mensen die op dit moment liever geen risico willen nemen en om die redden niet willen komen naar mijn praktijk, is er de mogelijkheid om de afspraak om te zetten in een bel-afspraak.

Een telefonisch consult kan een gebruikelijke onderdeel van de dieetbegeleiding zijn. De kosten van deze vormen van consulten of afstand worden ook vergoed, net als de gebruikelijke consulten op mijn praktijk.

Alle cliënten die de komende weken staan ingepland krijgen van mij een bericht. ik ga je mailen of bellen om samen af te stemmen hoe we het consult kunnen laten plaatsvinden. Mocht je niets van me gehoord hebben, neem dan alstublieft zelf even contact met me op.

KvK 17251181        -         NVD 332000         -         roosdieet@hotmail.com        -       Telefoon: 0493-844 624       -

 

Milhezerweg 34, 5752 BC   Deurne                                                            Leliestraat 15g, 5701 WK  Helmond      

  • Facebook App Icon